پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش

الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش به ناوگان هوانیروز نزاجا ملحق شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 02
کد خبر: ۲۷۹۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ با حضور امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سیدقاسم خاموشی، فرمانده هوانیروز و جمعی از فرماندهان عالی‌رتبه ارتش و ستاد کل نیرو‌های مسلح امروز، تعداد ۱۰ فروند از انواع بالگرد‌های بازآماد شده در پایگاه چهارم رزمی هوانیروز ارتش به ناوگان بالگردی هوانیروز ملحق شد.

این بالگرد‌ها شامل انواع بالگرد‌های ترابری، شناسایی، هجومی و جنگنده هستند که با استفاده از ظرفیت عظیم تولید قطعات هوایی توسط متخصصان هوانیروز ارتش بازآماد و به چرخه عملیاتی هوانیروز بازگشتند.

امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش، این مراسم گفت: هوانیروز پشتیبان کننده نیرو‌های خودی در مقابله با دشمن است و وقتی بالگرد در عملیات حضور داشته باشد روحیه نیرو‌ها بالا می‌رود.

وی افزود: هوانیروز ارتش یکی از برترین یگان‌ها در جنوب غرب آسیاست و امروز توانسته‌ایم با استقرار سیستم‌های دید در شب توان عملیاتی آنها را ارتقا دهیم.

امیر حیدری اظهار داشت: تعداد بالای انواع بالگرد‌های هوانیروز ارتش و آماده به عملیات بودن همه آنها گویای تحقق شعار بر روی پا خود ایستادن رهبر معظم انقلاب است.

وی تصریح کرد: امروزهمه بالگرد‌های هوانیروز برای جنگیدن و پشتیبانی آماده هستند و با همین قطعات که امروز جشن تولید هزار نوع قطعه برگزار شد توانستیم از تنگنا‌های تأمین این قطعات رهایی یابیم.

امیر سیدقاسم خاموشی، فرمانده هوانیروز ارتش نیز در این مراسم عنوان کرد: این اقدام نشان‌دهنده عزم و اراده قوی نیرو‌های مسلح در راستای تحقق اهداف ملی و دفاع از کشور بوده که مورد تاکید فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‍العالی) و همچنین سلسله مراتب فرماندهی در ارتش است.

وی همچنین به اهمیت تولید ملی و ساخت قطعات بالگردی کاملا بومی در داخل کشور اشاره کرد و گفت: با همکاری و هماهنگی با سازمان هواپیمایی کشوری، صنعت دفاعی و شرکت‍های دانش بنیان، آموزش کارکنان فنی و خلبانان به‌صورت مستمر در حال انجام است که این امر به ارتقاء کیفیت و کارایی نیروی انسانی ما کمک شایانی خواهد کرد.

فرمانده هوانیروز با تأکید بر اینکه قطعات تولید شده کاملاً بومی و با ظرفیت استاندارد‌های جهانی هستند، افزود: امروز ما در تولید قطعات تخصصی و نیازمند بالگردی خودکفا هستیم و همه این قطعات برابر مقیاس استاندارد‌های جهانی به‍صورت بومی در داخل طراحی و تولید شده است. / تسنیم

کلمات کلیدی: بالگرد ارتش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha